Mercedes SLC

Mercedes SLC

Mercedes je predstavio “SLC” kabriolet uoči svetske premijere koja je zakazana za predstojeći Salon automobila u Detroitu.

Mercedes SLC

Model koji je u suštini osveženi “SLK” sa novim imenom, “SLC” ima novi prednji branik, restilizovanu prednju rešetku, farove sa integrisanim LED dnevnim svetlima. Poznavaoci Mercedesa će primetiti i sportskiji zadnji branik, nova LED zadnja svetla i osveženi dupli izduvni sistem. Automobil je takođe dobio i poboljšani krov koji može da funkcioniše pri brzinama do 40km/h.

Mercedes SLC

Enterijer je u velikoj meri preuzet sa prethodnog modela uz novi sportski volan, osveženu instrument tablu i aluminijumske detalje.
Mercedes SLC

Kada je reč o motorima, u ponudi će biti dva 2.0-litarska četvorocilindrična benzinca, 2.1-litarski četvorocilindrični dizel i 3.0-litarski V6 benzinac u AMG verziji. “SLC 200” i “300” imaju 2.0-litarske motore sa 184 i 245KS, dok “SLC 250 d” dizel razvija 204KS. Za prenos snage će biti zaduženi ili šestostepeni manuelni ili devetostepeni automatski menjač.

Mercedes SLC

Mercedes “SLC” će u standardnom “Dynamic Select” sistemu imati ponudu Comfort, Sport, Sport+, Eco,  Individual modova vožnje.

Izvor: vesti.mojauto.rs

Be the first to comment on "Mercedes SLC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*