Mercedes AMG PETRONAS 2015 WORLD CHAMPION EDITION

MERCEDES AMG PETRONAS 2015 WORLD CHAMPION EDITION

Mercedes je obeležio uspešnu sezonu u F1 prezentacijom specijalne edicije modela A45 AMG. Automobil se može dobiti u tri nijanse sive boje sa crnim detaljima i prepoznatljivom grafikom “srebrne strele”.

Aero paket obuhvata novi prednji spliter i zadnji krovni spojler. U kabini, standardni deo opreme su sportska sedišta delimično presvučena kožom, kao i Mercedesovi sistemi za noćnu vožnju i kontrolu dinamike vozila. Pored unikantih oznaka, edicija posvećena ovogodišnjem trijumfu u šampionatu F1 odlukuje se i po jedinstvenim felnama od 19 inča.

 MERCEDES AMG PETRONAS 2015 WORLD CHAMPION EDITION

Motor je poznati dvolitraš od 381KS, što ovaj automobil čini najjačim kompaktnim modelom u svetu. Automobil ima stalni pogon na svim točkovima, a od 0-100km/h ubrzava za 4,2 sekunde.

“Sa ovom edicijom posvećenom svetskom šampionatu želimo da podelimo sa kupcima svoje oduševljenje i ponos povodom odličnog rezultata Mercedes AMG Petronas F1 tima. Na ovaj način svaki navijač može da podeli uspeh Luisa Hamiltona i Nika Rozberga”, izjavio je Tobijas Mers (Tobias Moers).

MERCEDES AMG PETRONAS 2015 WORLD CHAMPION EDITION

Cena u Nemačkoj je 65.402 EUR sa porezom, a automobil će moći da se kupi do maja 2016. godine.

Be the first to comment on "Mercedes AMG PETRONAS 2015 WORLD CHAMPION EDITION"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*