TechArt opremio Porsche Cayenne Turbo

TechArt Porsche Cayenne Turbo

Nemački tjuner TechArt je predstavio novi Magnum program razvijen za obnovljeni Porsche Cayenne.

TechArt Porsche Cayenne Turbo

Široki body kit je potpuno nov, a neke njegove komponente su proizvedene od karbonskih vlakana kako bi se smanjila težina. Gotovo celi eksterijer je nov, od prednjeg branika i rešetke hladnjaka, pa do zadnjeg difuzora.
TechArt Porsche Cayenne Turbo
Tjuner ima dugu istoriju rada sa Cayenneom, a najnoviji paket je fokusiran na to da SUV visokih performansi izgleda agresivnije.

Poklopac motora je takođe od karbonskih vlakana, a na njemu su dva ventilacijska otvora. Agresivnom izgledu doprinose mišićaviji lukovi točkova i pragovi, dok su nazad četiri izduvne cevi. SUV je dobio masivne 22-inčne Formula IV naplatke.
TechArt Porsche Cayenne Turbo
Izgled Cayennea je znatno unapređen, ali je tjuner poradio i na performansama, tako da 4,8-litarski osmocilindrični twin-turbo motor sada isporučuje 691 KS pri 920 Nm obrtnog momena, a od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 4,1 sekundu. Maksimalna brzina iznosi 295 km/h.
TechArt Porsche Cayenne Turbo
Fotografije unutrašnjosti nisu objavljene, ali Porsche kupcima nudi slobodu u odabiru uređenja, od kože, preko ukrasa, pa do brojčanika i osvetljenih pragova.

Izvor: www.klix.ba

Be the first to comment on "TechArt opremio Porsche Cayenne Turbo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*