Audi RS3 MTM

Audi RS3 MTM

Tjunerska kuća MTM je pripremila kompletan tuning program za Audi RS3 Sportback kojim ga pretvara u superautomobil. U poslednje vreme sve više tjunera prerađuje Audija RS3, među kojima je i Abt, koji mu je povećao snagu na 430 KS. Došlo je vreme i da MTM umeša svoje prste, te je tako povećao snagu sa 360 KS i 465 Nm, na 435 KS i 605 Nm obrtnog momenta.

Nakon MTM-ove prerade na motoru, ovaj Audi RS3 ubrzava od 0 do 100 km/h za 3,9 sekundi, što je brže za 0,4 sekunde od standardnog modela. Ako vas interesuje ubrzanje od 0 do 200 km/h, ovaj model će to postići za 14,1 sekundu. Takođe, slična je “priča” i sa maksimalnom brzinom, koja je povećana sa 280 km/h na 300 km/h.

Osim povećanja snage, za Audi RS3 je pripremljen komplet Nardovih 19-inčne alu-felni sa gumama Michelin Pilot Super Sport. Za ovaj set treba doplatiti 2.900 eura. Takođe, dostupan je izduvni sistem od nerđajučeg čelika po ceni od 4.250 eura. Kočnice se mogu nadograditi za 3.490 eura, dok za poboljšan sportskog vešanja treba obezbediti dodatnih 2.390 eura.

Opcionalno za ovaj automobil dostupni su karbonskim prednjim spojlerom, zadnjim difuzorom i bočnim retrovizorima. Od istog materijala uskoro će biti dostupan i poklopac motora.

Što se tiče unutrašnjosti, MTM u ponudi ima upravljač presvučen kožom sa ukrasima od karbonskih vlakana po ceni od 1.850 eura, a takođe dostupna su i sedišta napravljena od karbonskih vlakana. Lista opcija za Audi RS3 se zaključuje sa svetlima koja se pale prilikom otvaranja vrata i koja projektuju logotip tjunerske kuće. Ovaj dodatak košta 80 eura.

Audi RS3 MTM

Opremljen sa svim mogućim opcijama, ovakav Audi RS3 Sportback MTM se može isporučiti za 75.044 eura.

Za one koji se ne mogu zadovoljiti sa ponuđenom snagom, dostupan je i napredniji tuning kit, sa kojim se dobija snaga od oko 500 KS.

Audi RS3 MTM

 

Izvor: proauto.ba

Be the first to comment on "Audi RS3 MTM"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*