Lamborghini Huracan u obnovljenom izdanju

Lamborghini Huracan
Lamborghini će na predstojećem salonu automobila u Los Angelesu predstaviti novu modelsku godinu za svoj ulazni model. Nova šminka je potvrđena, a o većim novostima još se nagađa.
Kako bi najmanji Lambo na putu bio još uverljiviji od iduće godine će se isporučivati s blago modifikovanim pogonom. Fino uštimavanje AWD pogona verojatno se tiče samo elektronike, a dolazi navodno nakon brojnih komentara o sklonosti automobila podupravljanju.
Lamborghini Huracan
Potvrđenih novosti na motoru nema osim ugradnje sistema deaktivacije cilindara. Time je blago popravljena slika emisije CO2, koja je pala sa 290 na 283 g/km. Popis novosti završava obogaćivanjem palete spoljnih boja, dok je enterijer sada standardno dobio kožom presvučene detalje. Novi je Sensonum audio sistem sa 10 kanalnim pojačalom snage 390 W. Popis novosti završavamo opcijskim LED osvetljenjem motornog prostora.
Ono neslužbeno je da Lamborghini planira lansirati Huracan u verziji sa zadnjim pogonom. Time će značajno pasti masa sa standardnih 1.422 kg, što bi sa mogućim povećanjem snage motora (5.2 V10 serijski 610 KS) moglo značiti osetno više dinamike. Suprotno očekivanjima, to bi bila specijalna serija, a time i skuplja od standardne AWD verzije.
 Foto: Lamborghini
Izvor: www.index.hr

Be the first to comment on "Lamborghini Huracan u obnovljenom izdanju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*