Genesis brend lansiran

Genesis

Hyundai je objavio da lansiraju Genesis kao poseban luksuzni brend kako bi se takmičili sa vodećim premijum modelima i kompanijama širom sveta…

Genesis

Ova odluka je dugo bila razmatrana, ali je Hyundai konačno odlučio da napravi nov, premijum brend. Genesis će lansirati šest novih modela do 2020. godine, koji će biti kreirani za “novu generaciju kupaca”, a prvi se očekuje da debituje u decembru. Hyundai kaže da novi Genesis modeli moraju da budu u skladu sa četiri aspekta: balansirane performanse, inovacije okrenute ljudima, elegancija i odlično iskustvo.

Novi Genesis modeli će nuditi i poslednje iz sigurnosnih tehnologija, IT povezanosti i intuitivnu sposobnost sa fokusom na vožnju i komfor. Hyundai obećava da će biti veoma jasna razlika između njihovih aktuelnih modela i novih koji će se pojaviti pod Genesis brendom.

Genesis

Hyundai je kreirao Prestige Design diviziju koju vodi bivši član VW grupe, Luc Donckerwolke od sredine 2016. godine i Peter Schreyer.

“Napravili smo novi Genesis brend sa kompletnim fokusom na naše korisnike koji žele posebno iskustvo koje će im uštedeti vreme i napor, kao i praktične inovacije koje će povećati njihovo zadovoljstvo”, rekao je Euisun Chung, potpredsednik Hyundaia.

Genesis

Hyundai nije objavio detalje o premijum modelima, uprkos obećanju da će prvi debitovati u decembru. Poslednji Genesis automobil koji smo videli je Vision G koncept, veliki kupe baziran na Genesis modelu.

Izvor: www.autoexclusive.rs

Be the first to comment on "Genesis brend lansiran"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*