Hyundai Genesis Coupe by Tjin Neil i ARK Performance

Hyundai Genesis

Na ovogodišnjem izdanju SEMA sajma tjunera u Las Vegasu (počeo 3. novembra) je izloženo i više tjuniranih primeraka Hyundaija Genesis Coupe.

Hyundai Genesis

Za Genesis Coupe Tjin Edition su se pobrinuli Hyundai i Tjin Neil, pri čemu automobil pokreće 3,8 litarski V6 Lambda motor sa Vortech kompresorom i sa više od 500KS.

Hyundaija Genesis Coupe

Genesis Coupe Tjin Edition je dobio i novi sportski izduvni sistem, Kylie Tjin Axalta zeleni eksterijer, komplet 19-inčnih Rotiform HUR točkova sa gumama Falklen FK345, modifikovano KW oslanjanje, Baer x CBA Extreme Plus kočiona klešta, LightWurkz prednja svetla, Alea kožu u unutrašnjosti, zaštitni kavez, kao i aero kit (prednji spojler, spojler na prtljažniku, zadnji difuzor).

Za još jedan tjunirani Genesis Coupe su se pobrinuli Hyundai i ARK Performance, a nazvan je Solus Genesis Coupe.

Hyundaija Genesis Coupe

Hyundaija Genesis Coupe

Automobil se opisuje kao rival BMW-u M4 i Lexusu RC F, a odlikuju ga widebody kit (drugačiji branici, novi blatobrani, redizajnirani pragovi, hauba, zadnji spojler), novi točkovi sa Nitto NT05 gumama, sportski volan, elementi od ugljeničnih vlakana u unutrašnjosti, AiM Sports MXG digitallni kolor ekran, Rockford Fosgate audio sistem…

Hyundaija Genesis Coupe

Za pogon se brine 3,8 litarski Lambda V6 motor sa Rotrex kompresorom, a uz reprogramiranu ECU jedinicu, novi izduvni sistem i druge izmene, snaga pomenutog agregata sada iznosi više od 500KS.

Pripremio: Ivan Mitić

Izvor: Auto.blog.rs

Be the first to comment on "Hyundai Genesis Coupe by Tjin Neil i ARK Performance"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*