LUMMA nudi Range Rover Sport SVR sa 680 KS

Range Rover Sport SVR

Nemačka tuning kompanija LUMMA Design pripremila je novi paket poboljšanja za Range Rover Sport SVR čiji motor u najsnažnijem izdanju raspolaže sa 680 konjskih snaga.

LUMMA je posao na luksuznom britanskom SUV-u započela doradama na karoseriji koja je u ovom slučaju opremljena CLR SV karoserijskim komponentama među koje spadaju novi branici, prednji spojler i prošireni blatobrani. Tu je i novi zadnji spojler i redizajniran difuzor vazduha. Automobil je postavljen na crnim 22-inčnim aluminijskim felnama na kojima su gume koje isporučuje kompanija Vredestein.

Range Rover Sport SVR

Dorade u unutrašnjosti uključuju drugačiji sportski upravljač, kožom obložena sedišta sa zelenim detaljima i kontrastnim prošivanjem, crne aluminijske papučice i nove tepihe.

Range Rover Sport SVR pokreće 5-litarski benzinski V8 motor koji uz asistenciju mehaničkog kompresora u ovom slučaju raspolaže sa 630 KS. U LUMMI su pripremili i eksportnu verziju za tržišta s manje strogim normama o emisiji izduvnih gasova, a u tom slučaju motor razvija 680 KS.

Range Rover Sport SVR

Podataka o performansama još uvek nema, a podsećanja radi serijski Range Rover Sport SVR od 0 do 100 km/h stiže nakon 4,5 sekundi i prestaje ubrzavati kada kazaljka brzinomera stane iznad broja 261.

Izvor: www.klix.ba

Be the first to comment on "LUMMA nudi Range Rover Sport SVR sa 680 KS"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*