Ovogodišnje „mitski crno“ izdanje Audija R8 V10 Plus opčinjava publiku

Audi R8 V10

Mišljenja o izgledu novog Audija R8 su podeljena, i dok jedne privlači dizajn koji je evoluirao u pravcu oštrih linija i uglastih formi, drugi su mišljenja da je prva generacija R8 izgledala bolje. Ukoliko do sada niste izgradili svoje mišljenje o novom modelu, ovaj primerak obojen u „mitski crno“ mogao bi da vam pomogne da odaberete tabor. Kao što može da se vidi na fotografijama, radi se o „zift crnom“ R8 V10, budući da „pomrčina“ koja obavija eksterijer vozila potpuno dominira i u unutrašnjosti. Zatamnjivanju se nisu oduprele ni oplate uvodnika vazduha, koje su se ranije bojom i materijalom tradicionalno razlikovale od karoserije, dok crno krilo na zadnjem delu vozila jasno daje do znanja da imamo posla sa modelom Plus – vladarem game R8 modela lično.

Audi R8 V10

Lakša i snažnija od „osnovnog“ R8 V10, verzija Plus opremljena je prednjim spojlerom, bočnim oplatama uvodnika i zadnjim difuzorom izrađenim od ugljeničkih vlakana, što predstavlja opciju kod standardne verzije, dok su joj čelični kočioni diskovi zamenjeni karbonskim.
Audi R8 V10

Sa početnom cenom od 187.400 evra (u Nemačkoj), verzija Plus za sada predstavlja najskuplji R8 koji uopšte možete da kupite, ali Audi uskoro počinje da prima porudžbine i za mnogo skuplju potpuno električnu verziju e-tron. Gama modela R8 tokom naredne godine proširiće se i dolaskom R8 Spyder roudstera, koji će se prodavati kako u standardnoj tako i u „začinjenoj“ Plus varijanti.

Audi R8 V10
Audi R8 V10
Izvor: www.vrelegume.rs

Be the first to comment on "Ovogodišnje „mitski crno“ izdanje Audija R8 V10 Plus opčinjava publiku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*