Nissan GT-R Nismo N-Attack Package

Nissan GT-R Nismo N-Attack Package

I Nissan je objavio saopštenje u kome najavljuje šta će sve izložiti početkom novembra na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu (od 3.do 6. novembra).

Po prvi put, Nissan će Amerikancima prikazati 2016 GT-R Nismo N-Attack Package, sa specifikacijama verzije koja je stazu Nirburgring prešla za 7 minuta i 8.679 sekundi (opisan i kao najbrži produkcijski auto na Nirburgringu sa cenom manjom od pola miliona dolara).

Nissan GT-R Nismo N-Attack Package

Za ovaj paket je zaslužan Nissan Motorsports International, pri čemu Nismo N-Attack Package sadrži elemente koji su specijalno razvijeni tokom postizanja pomenutog vremena na Nirburgringu.

Ukratko, u paketu su kompomente poput aerodinamičkih elemenata (uključujući i upadljivi zadnji spojler), modifikovanog oslanjanja i trkačkih sedišta.

Za japansko tržište ovi elementi se proizvode u Nismo Omori fabrici, dok će u SAD-u za njihovu prodaju i instalaciju biti zadužen Steve Millen Sportsparts Inc. (STILLEN).

Nissan će u Las Vegasu promovisati i tri modifikovana primerka novog Titana XD (modelske godine 2016), ali njihove slike još nisu objavljene.

Jedan od njih je Genuine Nissan Official Accessories Titan XD Platinum Reserve, drugi je Cummins Project TITAN XD, dok je treći nastao kao projekat saradnje sa SEMA-om (kao baza je poslužio PRO-4X model).

Pripremio: Ivan Mitić

Izvor: Auto.blog.rs

Be the first to comment on "Nissan GT-R Nismo N-Attack Package"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*