Predstavljena nova Honda HR-V

Honda HR-V

U salonu Honda Srbija sinoć je uz podršku čirlidersica KK Crvena Zvezda predstavljen novi model HR-V koji će se od sada prodavati i u Srbiji, u salonu u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

Honda HR-V

Honda HR-V

„HR-V pripada segmentu malih crossovera, koji su apsolutni hit na tržistu i to je jedini segment koji neprestano raste od 2007. godine i zauzima 17% tržišnog učešća od ukupnog evropskog tržišta. Dakle, kada je prodaja u pitanju, mi mnogo očekujemo od ovog modela i slobodno mogu da kažem da je naš cilj da epitet najiščekivaniji sada kada je model stigao pređe u najprodavaniji.“ – izjavila je Jelena Rogan, direktorka prodaje Honda brenda u Srbiji.

Honda HR-V

Honda HR-V

Novu Hondu HR-V početkom ove godine čitaoci prestižnog britanskog automobilskog magazina “What’ s car?” proglasili su za najiščekivaniji model u 2015. godini. Posle samo šest nedelja na evropskom tržištu, Honda je primila više od 6.000 narudžbina kupaca.

Honda HR-V

Honda HR-V

Honda HR-V

Honda HR-V

Cena novog modela HR-V u comfort paketu opreme sa 1.5 i-VTEC od 130KS benzinskim agregatom je 20.490eur, dok u istom paketu opreme sa 1.6 i-DTEC od 120KS dizel motorom cena iznosi 22.990eur.

Branimir Brstina

www.honda-srbija.rs


Be the first to comment on "Predstavljena nova Honda HR-V"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*