Audi e-tron

Audi e-tron
Pre mesec dana na sajmu automobila u Frankfurtu imali smo priliku da vidimo konceptni primerak Audi “e-tron” krosovera. Sada po prvi put vidimo i proizvodni model koji je dobio značajna poboljšanja.
Kritike su bile brojne na Audijev “e-tron” koncept koji se predstavio publici na sajmu automobila u Frankfurtu ove godine, pre svega po pitanju izgleda ovog modela. Nemci su očito slušali, napravili izmene i ovo je nova, proizvodna verzija ovog quattro krosovera.

Audi e-tron

Audi e-tron

Oni koji misle da je ovaj model kreiran kako bi bio konkurent Tesla modelu “X” varaju se – ovo je automobil koji nam donosi budućnost. Unutrašnjost izgleda futuristički ali potpuno realno. Prednji deo automobila jeste neobičan, retrovizora nema, ali ponovićemo da sjajno izgleda.

Audi e-tron

Audi e-tron

Ono po čemu se ovaj električni automobil izdvaja jeste i velika autonomija u vožnji. Na jednoj punoj bateriji, koja dolazi kao saradnja kompanija “LG” i “Samsung”, Audi “e-tron” može preći 500 kilometara što je rekord u ovoj kategoriji.

Audi e-tron

Audi e-tron

Cena ovog modela za sada nije poznata ali jasno je da će biti dostupan samo biznismenima sa dubokim džepovima. Nesumnjivo će izgled ovog automobila znatno uticati na buduće verzija modela “A8” ali i na cenu manjih modela, kao što je “A1” koji bi mogao stajati i do 20 000 evra što je prilično niska cena.

Audi e-tron

Audi e-tron

Izvor: www.autoportal.rs


Be the first to comment on "Audi e-tron"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*