Larte Desgin i QX80

Larte Desgin i QX80

Larte Design se bavi stilizovanjem automobila, a ovaj put nam predstavlja neverovatnu verziju Infinitijevog modela QX80…

Larte Desgin i QX80

Larte se može pohvaliti jedinstvenim verzijama automobila kao što su Tesla, Range Rover, Mercedes i Lexus. Ovaj put, Larte Design je odlučio da transformiše QX80 u nešto još impresivnije i agresivnije. Novi Infiniti dobio je vrhunsku doradu eksterijera, pa ga krasi nova rešetka hladnjaka, usisnici za vazduh, novi svetlostni sistem koji sadrži najnoviju LED tehnologiju i novi izduvni sistem.

Larte Desgin i QX80

Vizuelni utisak koji ovaj automobil ostavlja je prosto neverovatna. Izgleda vrlo moćno i agresivno, a velika zakrivljena hauba naglašava da se nešto snažno krije ispod. Ova pretpostavka je naravno tačna, jer se ispod haube nalazi masivni motor.

Larte Desgin i QX80

Pored snažnog motora, Larte Design se potrudio da ovaj automobil dodatno unapredi bezbednost za buduće vozače, pa je QX80 opremljen i sa poptuno novim Rotora kočionim sistemom.

Larte Desgin i QX80

Informacije o ceni i dostupnosti ovog modela još uvek nismo dobili, ali pretpostavljamo da će ova „specijalna“ verzija Infiniti atuomobila imati i specijalnu cenu.

www.muskimagazin.rs


Be the first to comment on "Larte Desgin i QX80"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*